OVER ONS

Het werk van maten in hout

Het werk van maten in hout bestaat voor een groot deel uit kasten, keukens en tafels. Maar ook speciale ontwerpen behoren tot ons werk. Voor al ons werk geldt dat we, voordat we aan de slag gaan, eerst met u om de tafel gaan. Zo brengen wij uw maatwerk wensen in kaart en zorgen wij er voor dat u krijgt wat u verwacht. Een unieke beleving waar u jaren plezier aan beleeft. Dat is het werk van maten in hout.

TAFELS

Kies voor tafels van maten in hout

Maten in hout ontwerpt en produceert maatwerk tafels. Duurzaam in constructie en tijdloos in ontwerp, of u nu kiest voor een traditionele vormgeving of voor een moderne look. Daarbij levert maten in hout puur vakmanschap, waarbij u onze passie voor hout terugziet in het uiteindelijke product.

Kies een tafel die past bij uw stijl

Bij ons kunt u terecht voor losse tafels, maar ook voor tafels die naadloos aansluiten bij uw interieur. De keuze voor het materiaal is hierbij bepalend. Maatwerk is mogelijk met tal van houtsoorten. Maten in hout gebruikt onder andere de volgende houtsoorten: eiken, oud grenen, vuren, kersen, noten en diverse andere soorten.

Wilt u een tafel van steigerhout?

Maten in hout maakt ook tafels van steigerhout, wat een karakteristieke uitstraling aan de tafels geeft. Ook voor in uw tuin of in uw woonkamer is een steigerhouten tafel een goed alternatief. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bekijk portfolio
KEUKENS

Kies voor keukens van maten in hout

Maten in hout maakt keukens die perfect aansluiten op uw levensstijl, uw interieur en uw wensen. Samen met u kiezen we het ontwerp van de keuken de gewenste afwerking. Of u nu kiest voor een landelijke of moderne uitstraling, wij zorgen er voor dat uw keuken perfect past!

Meer dan een plek om te koken

Een keukens is meer dan alleen een plek om te koken. U brengt er veel tijd door. Vandaar dat de inrichting van uw keuken van belang is. Maten in hout zorgt voor een inrichting zoals u die wenst, zodat de keuken het hart van uw huis wordt.

Bekijk portfolio
KASTEN

Kies voor kasten van maten in hout

Alle kasten van maten in hout zijn maatwerk. De keuze voor het ontwerp laten wij graag aan u. Uiteraard kunnen wij u ook helpen bij het ontwerp van uw kast. In overleg kiezen we de materialen die voor uw specifieke kast gebruikt gaan worden. Het resultaat is altijd een unieke kast van hoogwaardige materialen waar u jaren plezier van hebt.

Een blikvanger in uw interieur

Kasten kunnen heel erg bepalend zijn voor het uiterlijk van een kamer. Materiaal, kleur en vorm. Klassiek of modern. Of u nu op zoek bent naar een buffetkast, een vitrinekast, een ladekast, dressoir of wandkast, laat u eens voorlichten door maten in hout.

Bekijk portfolio
SPECIALS

Kies voor specials van maten in hout

Ook voor speciale ontwerpen bent u bij maten in hout aan het juiste adres. Hierdoor komen speciale vormen, afwijkende afmetingen etc binnen handbereik. Misschien heeft u zelf een ontwerp wat u tot uitvoer wilt brengen, laat het ons gerust weten. Samen zorgen wij er voor dat uw ontwerp een mooie plek krijgt in uw interieur.

Laat u verrassen

Een mooi ontwerp tot uitvoer brengen hoeft niet duur te zijn. Samen bespreken we de mogelijkheden en zorgen we er voor dat u project of idee tot uitvoer wordt gebracht. Maten in hout denkt met u mee.

Bekijk portfolio

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u weten wat Maten in Hout voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door onderstaand formulier zo compleet mogelijk in te vullen of contact met ons op te nemen via een van de andere kanalen. Kijk voor meer informatie op onze contactpagina.


    Uw telefoonnummer