Ons werk

Het werk van maten in hout

Het werk van maten in hout bestaat voor een groot deel uit kasten, keukens en tafels. Maar ook speciale ontwerpen behoren tot ons werk. Voor al ons werk geldt dat we, voordat we aan de slag gaan, eerst met u om de tafel gaan. Zo brengen wij uw maatwerk wensen in kaart en zorgen wij er voor dat u krijgt wat u verwacht. Een unieke beleving waar u jaren plezier aan beleeft. Dat is het werk van maten in hout.

Keukens

Maten in hout maakt keukens. Of het nu gaat om een keuken met landelijke uitstraling of een strakke moderne keuken, u kunt er zeker van zijn dat uw keuken uniek is. Heeft u al een ontwerp in gedachten, dan kunnen wij snel aan de slag. Twijfelt u nog, laat u dan eens vrijblijvend voorlichten over de mogelijkheden. Neem dan gerust contact met ons op. Een kijkje nemen naar de keukens die wij al gemaakt hebben?

Fotos van onze keukensMeer over keukens

Kasten

De kasten van maten in hout zijn uniek en specifiek naar wens te maken. Een kastenwand voor uw kleding of  een tv-meubel behoren tot de mogelijkheden. Wilt u een kast onder een schuin dak of een hoekkast, informeer dan eens vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij vertellen het u graag.

Foto’s van onze kasten | Meer over kasten

Tafels

U bent op zoek naar een eetkamertafel? Of misschien een salontafel, hoektafel of een tafel voor uw terras. Maten in hout maakt de door u gewenste tafel op maat in de door u gekozen houtsoort. Of het nu steigerhout is of een andere soort.

Foto’s van onze tafels | Meer over tafels

Specials

Naast kasten, keukens en tafels maakt maten in hout regelmatig speciale ontwerpen. Bijvoorbeeld een ombouw voor de centrale verwarming, een inrichting voor een kinderkamer of andere specials. Heeft u een idee of ontwerp wat u graag wilt uitvoeren, neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Foto’s van onze specials | Meer over specials